01 augusti 2008

Daniel Frodin, cykla och vält!*

Idag har jag fått reklam från biltidningen teknikens värld. En plastfönsterkuverterad försändelse med en töntig plastbit i. Ännu töntigare är att plastbiten ser ut som en visselpipa men verkligen bara är en töntig plastbit. Jag skulle önska att reklamförsändelser antingen var märkta "kan slängas direkt i pappersinsamlingen" eller att man kunde returnera dem så att avsändaren får sortera fraktionerna rätt. teknikens värld gör varken eller och det är ett fullgott skäl att tycka jävligt illa om dem. Så här kommer 5 anledningar att tycka illa om teknikens värld.
1. Av tv får man en GRATIS present. "GRATIS", "present". Vilket av orden förstår du inte Daniel? Den gratisa presenten är för övrigt den töntiga plastbiten, om du nu undrar.
2. Den som prenumererar på tv får ett multiskräp och ett multiskräp. Ja, ja, ja fyll världen med multiskräp Daniel och släng batterier i naturreservat, bara i naturreservat.
3. TEKNIKENS världs prenumeranter måste SLICKA PREMIEMÄRKEN för att få multiskräp och multiskräp.
4. Tv:s fjärde tunga skäl ["tunga" he he] till att prenumerera lyder "Vi säger ifrån när myndigheter och politiker... yada, yada ...hindrar Sverige från att rulla, och inte satsar tillräckligt på miljöbilar." Mitt första brev från Daniel F och redan avslöjar han sig som en hycklande vindflöjel som vill tillfredsställa alla.
5. Att en biltidning heter teknikens värld är som att bilverket heter vägverket. Stå för vad du är och tycker Daniel.

*För att en chefredaktör för bilens värld borde testa att cykla, men antagligen inte klarar av två hjul utan hjälpmotor och slutligen förtjänar det.

Inga kommentarer: